Om Gadder

Gadder är en anmälningssida med inbakad betalning. Du kan enkelt skapa nya evenemang för att sälja biljetter till allt från enkla events till baler. Med en kraftfull adminsida vill vi göra det enkelt med event, från skapandet till bokföring och allt där emellan.

Alla typer av event

Bara ett eftersläpp, eller baler med ordenssällskap, matpreferenser, alkoholpaket, sexa och frukost? Vi stöjder både enkla och svåra setups.

Inga fasta kostnader

Vi tar 3% och 2.5 kronor per biljett. Inget mer. Betalning hanteras av stripe.com och pengarna hamnar direkt på ert konto.

QR app och bokföring

Vi vill att allt ska vara enkelt, därför har vi utvecklat en biljettscanningsapp och bokföringsfunktioner. Det ska vara enkelt att vara arrangör!

Features


Publika event

Ett publikt event hamnar på första sidan och är synligt för alla som öppnar simplygadder i sin webläsare.

Privata event

För att se till att rätt personer kan anmäla sig kan du även skapa privata event och endast de med rätt länk kan se eventet.

Betalning direkt

Man betalar när man anmäler sig, alltså slipper man jaga efter pengar. En klumpsumma hamnar på ert konto utan något manuellt arbete. Vi använder https://stripe.com för att hantera betalningar. Det är även enkelt att göra återbetalningar om det skulle behövas.

Bokföring

Man kan ladda ner transaktionsdata till excel, grupperad efter event, för att göra bokföringen enklare. Vi siktar på att integrera mot STP-protokollet för att kunna import direkt till avancerade bokföringsprogram.

Prissättning - Vad kostar det?

Det kostar ingenting att skapa ett event. Det finns inga månadsavgifter. Vi tar endast en del av biljettpriset: 3% och 2.5kr. Gratisevent är gratis.

Våra mål


Automatisera allt

Vi vill göra det superenkelt att anmäla sig till och administrera event.

Hitta något att göra

Simplygadder ska bli ett naturligt sätt att hitta något att göra när man har det tråkigt!

Vad är din tid värd?

Med simplygadder är en gäst inte anmäld förrän betalningen är genomförd, det betyder att du inte behöver jaga betalningar längre. Lägg fokus på annat, till exempel att hajpa eventet!

Nå ut till fler!

När du slipper tänka på om betalningarna kommer komma in, kan du istället fokusera på att nå ut med eventet, och lyckas du sälja bara ett fåtal biljetter extra jämfört med utan simplygadder (beroende på biljettpris och förväntat antal gäster) så har vår avgift tjänats in!

Ständing utveckling


Nya Funktioner

Vi lägger ofta till nya funktioner för att göra simplygadder bättre och mer heltäckande. Om du har några idéer eller önskemål lyssnar vi gärna!

Hemsidans utseende

Just nu är hemsidan mer funktionell än vacker, Vi lägger först tid på att göra en hemsida som fungerar superbra. Nästa steg är att göra den snyggare!

Vill du veta med om Gadder? Skriv din mail här så hör vi av oss!